Unknown: mysqli::real_escape_string(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/public/sites/www.repareermij.nl/system/library/db/mysqli.php on line 45Unknown: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/public/sites/www.repareermij.nl/catalog/controller/startup/startup.php on line 95 Repareermij - Over Ons

Over Ons

Over Ons

 Sinds een kleine 20 jaar zijn we onafscheidelijk van onze telefoon. Niet alleen om te communiceren, maar voor steeds meer dagelijkse taken zijn mobiele telefoons onmisbaar. Helaas zijn lang niet alle telefoons hufter-proof en gaan ze steeds op de meest vervelende momenten stuk wanneer we eigenlijk niet zonder kunnen.

 Daarnaast is reparatie vaak kostbaar, tijdrovend en allerminst een gemakkelijke aangelegenheid. Waarschijnlijk daarom bezit 30% van alle mensen wereldwijd een of meer kapotte smartphones, welke meestal gedoemd zijn te eindigen in een of andere rommellade of uiteindelijk op onze steeds groter groeiende stapel electronisch afval.

 Uit dit probleem is in 2015 deze onderneming ontstaan. Eerst onder een andere naam, nu nietsverhullend en allesomvattend bekend als RepareerMIJ. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij nooit meer lang zonder telefoon zit of hinder ondervind van reparatie of vervanging. Onze missie is om hierbij zoveel mogelijk materialen te recyclen en samen een steentje bij te dragen aan een betere aarde.

Telefoons

RepareerMIJ bied een compact doch compleet assortiment aan refurbished en nieuwe smartphones. Omdat wij samenwerken met een groot netwerk van leveranciers kunnen wij ook aan specifieke behoeften buiten ons assortiment voldoen. Grotere afname? Ook daar kun je bij ons voor terecht!

Onderdelen

Onze onderdelen zijn afkomstig van verschillende gerenommeerde leveranciers, zowel nationaal als internationaal. Wij houden onze kwaliteit hoog, door te werken met originele onderdelen of onderdelen van gelijkwaardige kwaliteit. Deze onderdelen zijn tevens te koop via Repareermij.nl.

Reparatie

Wij bieden service op maat. Zo voeren we reparaties zoveel mogelijk op locatie uit en proberen we de tijdspanne altijd zo kort mogelijk te houden. Vandaag je telefoon stuk en vandaag gerepareerd, dat is ons streven. Wij komen zowel thuis als op de zaak. Maakt u als zakelijke klant regelmatig gebruik van onze diensten? Dan kunnen we een Service Level Agreement overeenkomen waarin wij uw bedrijf geheel ontzorgen.

Recycling

Naast het doorlopend opkopen, repareren en reviseren van schadetoestellen, specialiseren wij ons in het recyclen van diverse afvalstromen. “Parts-harvesting” - waarbij onderdelen uit defecte apparaten worden ‘geoogst’, gecontroleerd, gereviseerd en hergebruikt - is hier een voorbeeld van. Deze onderdelen verkopen wij (deels) door aan exporteurs, of verwerken deze zelf in reparaties of toestellen.

Sinds kort bieden wij onze concullega’s ook de mogelijkheid om delen van afvalstromen aan ons te verkopen. Op deze manier vergroten wij ons afzetgebied en verkleinen we met z’n allen onze ecologische voetafdruk.